Karkauspäivä : Aaro Tör­mi­kos­ki on kar­kaus­päi­vän päi­vän­san­ka­ri: "On sitä monet ih­me­tel­leet ja nau­ra­neet­kin, että miten oot syn­ty­nyt kar­kaus­päi­vä­nä"

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kahen Ka­ha­vit: Am­mat­ti­tont­tu-An­nal­la ja Jou­lu­pu­kin van­hal­la tutulla Jar­mol­la on suuria sa­lai­suuk­sia –Mar­ras­kuus­sa jul­kis­te­taan Vuoden ou­lais­te­lai­nen ja yrit­tä­jä­pal­kin­not

Oulainen

Marraskuu on mystistä aikaa. Erilaiset toimikunnat ja raadit kokoontuvat miettimään, ketä palkitaan ja kenelle lahjoja annetaan.

Viikonloppuna Oulaisten yrittäjäyhdistys viettää odotettua vuosijuhlaa, jossa palkitaan pitkäaikaisia yrittäjiä ja ansioituneita tekijöitä. Nimet ovat julkiset lauantaina illalla ja löydät ne täältä verkostamme sitten.

Vuoden oulaistelainen valitaan myös marraskuussa. Lukijoiden lähettämät nimiehdotukset on toimitettu raadille, joka kokousti hiljattain. Luonnollisesti nimi on vielä suuri salaisuus, joka paljastetaan 25. päivä Perinnekeskuksen alueella olevassa Joulumaa-tapahtumassa.

Mutta tiesitkö, että Oulaisten kaupungin viestintä- ja markkinointikoordinaattorilla ja elinkeino- ja kehitysjohtaja Jarmo Soinsaarella on paljon jouluisia muistoja Rovaniemeltä?

Toinen heistä on ollut useita vuosia ammattitonttuna ja toinen on Joulupukin vanha tuttu!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.