Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Kun­ta­lai­set syt­ty­vät hi­taas­ti vaa­lei­hin Ou­lai­sis­sa - lue täältä, missä ovat alueen in­nok­kaim­mat en­nak­ko­ää­nes­tä­jät

Oulainen

Kuntavaalien ennakkoäänestys on lähtenyt Oulaisissa käyntiin nihkeästi. Kun koko maassa ennakkoääniä oli annettu torstaihin kello 10:een mennessä 16,9 prosenttia, oli vastaava luku Oulaisissa 12,5. Ennakkoäänestämässä on käynyt 702 oulaistelaista.

Merijärvellä vaali-innostus on torstaihin kello 10:een mennessä ollut hieman vailkkaampaa kuin Oulaisissa. Vaaliuurnilla on käynyt 98 merijärvistä eli 12,9 prosenttia äänioikeutetuista.

Haapavedellä sen sijaan äänestysintoa riittää enemmän kuin Oulaisissa tai Merijärvellä. Sielläkin torstaihin kello 10:een mennessä kuitenkin oltiin maan keskiarvoa alemmalla tasolla. Äänestämässä on eilisen jälkeen käynyt 751 haapavetistä eli 14,9 prosenttia kaikista kunnan äänioikeutetuista.

Pyhäjoella ennakkoon on käynyt äänestämässä 19,4 prosenttia äänioikeutetuista. Ennakkoäänestäjien kappalemäärä on 460.

Kuntaviisikon innokkaimmat äänestäjät löytyvät nelostien varrelta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin