Konsertissa: Katso ku­va­gal­le­ria: Nais­kuo­ro Välke ja Se­nio­ri­mies­lau­la­jat viih­dyt­ti­vät yleisöä iki­vih­reil­lä lau­luil­la Mer­ku­rius­sa­lis­sa

Kevään 2023 ylioppilaat: Ni­mi­lis­tat alueel­tam­me

Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Ky­sy­myk­siä, pelkoa, häm­men­nys­tä, odo­tus­ta - Mitä aja­tuk­sia Haa­pa­ve­den kou­lu­jen kunto sinussa he­rät­tää?

Kouluasiat ovat nyt mielessä Haapavedellä. Koulurakennusten kunnosta valmistunut selvitys kertoo tarkasti, mitä korjattavaa kiinteistöissä on.
Kouluasiat ovat nyt mielessä Haapavedellä. Koulurakennusten kunnosta valmistunut selvitys kertoo tarkasti, mitä korjattavaa kiinteistöissä on.

Satojen sivujen mittainen selvitys kertoo yksityiskohtaisesti, missä kunnossa Haapaveden koulurakennukset ovat. Aineistoon voi tutustua Haapaveden kaupungin nettisivuilla.

Millaisia ajatuksia tilanne sinussa herättää? Herääkö aiheesta kysymyksiä? Kerro, mitä mieltä olet asiasta. Voit kommentoida klikkaamalla tämän jutun lopusta löytyvää kommenttipainiketta. Pyhäjokiseutu pyrkii saamaan lukijoiden vastauksiin kysymyksiä.

Pyhäjokiseutu etsii myös koulukuntoasioita koskevaan juttuun haastateltavaksi sellaista haapavetistä perhettä, jossa on kouluikäinen lapsi tai lapsia. Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä suoraan toimitukseen Laura Seppään tai jättää yhteystietosi kommenttipainikkeen kautta.