Katso kuvagalleria: Ou­lais­ten Jou­lu­maas­sa heräsi jou­lu­mie­li

Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ou­lais­te­lais­läh­töi­nen Kai Nevala jul­kai­si kirjan ja sai Kaleva Median hen­ki­lös­tö­juh­las­sa pal­kin­non –Kuinka Kait­sus­ta tuli toi­mit­ta­ja?

Oulainen

Oulaistelaislähtöinen, nykyään Kalevan urheilutoimittajana toimiva Kai Nevala on saanut kokea toimittajan uransa aikana monta hienoa hetkeä. Hän on päässyt vierailemaan muun muassa neljissä olympialaisissa ja niiden lisäksi monissa muissa arvokisoissa. Siihen on päädytty kuitenkin muutamien mutkien kautta.

Nevala kirjoitti  ylioppilaaksi Oulaisten lukiosta vuonna 1993. Muun muassa äidinkieli ja liikunta olivat hänen vahvuutensa. Nevala kertoo olleensa kiinnostunut tuohon aikaan uutisista ja lukeneensa paljon lehtiä ja kirjoja. Myös liikunta oli elämässä läsnä jalkapalloharrastuksen muodossa.

Nevala kirjoitti jo lukioaikanaan urheiluaiheisia artikkeleita Kalajokilaaksoon ja Pyhäjokiseutuun. Hän ei kuitenkaan tiennyt, mitä lähteä opiskelemaan lukion jälkeen, vaikka olikin huomannut omat vahvuutensa liikunnan ja äidinkielen saralla.

Nevala ehti ottaa vauhtia Haapaveden opiston viestintälinjalta vuoden verran, jonka jälkeen hän aloitti opettajan opinnot syksyllä 1995 Oulun yliopistossa.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.