Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Py­hä­jo­ki­seu­tu tästä!

Tilaajille

Pyö­räl­lä kuuhun -hanke hakee tes­ti­pol­ki­joi­ta ko­kei­le­maan eri­mit­tai­sia pyö­räi­ly­reit­te­jä

Pyörällä kuuhun -hanke hakee testipyöräilijöitä tälle kesälle. Tarjolla on useita erimittaisia retkipyöräilyyn soveltuvia reittejä, joiden pituus vaihtelee noin 30 kilometristä aina 200 kilometriin saakka. Pyöräilijät saavat valita reittinsä ja ajoajankohdan itse.

Hankkeen tavoitteena on kehittää pyörämatkailun olosuhteita Limingassa ja Raahen seudulla muun muassa parantamalla reittejä ja palveluita koskevan informaation saavutettavuutta, ideoimalla pyörämatkailua tukevia palveluita ja tuotteita sekä laatimalla uusia retkipyöräilyyn soveltuvia reittejä. Hankehenkilöstö on kevään 2022 aikana suunnitellut pitkää retkipyöräilyn rengasreittiä, joka kuljettaa matkalaisen Limingasta Siikajoen kautta Raaheen ja edelleen Pyhäjoelle saakka. Takaisin lähtöpisteeseen reitti palaa sisämaan kautta poiketen Vihannissa ja Paavolassa. Pitkän rengasreitin pituus on noin 200 kilometriä.