Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Py­hä­jo­ki­seu­tu tästä!

Tilaajille

Ra­vin­to­la­pääl­lik­kö Pauli Kärki: "Har­mit­taa, että ra­vin­to­la-ala otet­tiin sil­ma­ti­kuk­si"

– Myönnän, että olen pahalla päällä. Korona leviää kaikenikäisten keskuudessa, ja mitä tehdään? Ravintoloille lyödään hirveät rajoitukset päälle, voi kysyä, että miten ihmeessä ravintola-alasta voidaan tehdä syntipukki? Summer Fun -ketjun ravintolapäällikkö Pauli Kärki kyseenalaistaa.

Pauli Kärki toimi pitkään yrittäjänä Ylivieskassa toimineessa Ravintola Mustaleskessä.
Pauli Kärki toimi pitkään yrittäjänä Ylivieskassa toimineessa Ravintola Mustaleskessä.
Kuva: Pauli Kärjen kuvat

Oulaisista kotoisin olevalle Kärjelle ravintola-ala on tuttu. Onhan hän Rovaniemen kokki-opintojen jälkeen työskennellyt kokkina, tarjoilijana, vastaanottovirkailijana, hotelli- ja ravintolapäällikkönä sekä myös alalla vuosia yrittäjänä.