Aluevaaliehdokkaat 2022: Katso listoja Poh­jois-Poh­jan­maan alue­vaa­li­eh­dok­kais­ta

Vaalikone: Alue­vaa­lit lä­hes­ty­vät – Katso alue­vaa­li­ko­nees­ta sopiva ehdokas

Tilaajille

Ra­vin­to­la­pääl­lik­kö Pauli Kärki: "Har­mit­taa, että ra­vin­to­la-ala otet­tiin sil­ma­ti­kuk­si"

– Myönnän, että olen pahalla päällä. Korona leviää kaikenikäisten keskuudessa, ja mitä tehdään? Ravintoloille lyödään hirveät rajoitukset päälle, voi kysyä, että miten ihmeessä ravintola-alasta voidaan tehdä syntipukki? Summer Fun -ketjun ravintolapäällikkö Pauli Kärki kyseenalaistaa.

Pauli Kärki toimi pitkään yrittäjänä Ylivieskassa toimineessa Ravintola Mustaleskessä.
Pauli Kärki toimi pitkään yrittäjänä Ylivieskassa toimineessa Ravintola Mustaleskessä.
Kuva: Pauli Kärjen kuvat

Oulaisista kotoisin olevalle Kärjelle ravintola-ala on tuttu. Onhan hän Rovaniemen kokki-opintojen jälkeen työskennellyt kokkina, tarjoilijana, vastaanottovirkailijana, hotelli- ja ravintolapäällikkönä sekä myös alalla vuosia yrittäjänä.