Konsertissa: Katso ku­va­gal­le­ria: Nais­kuo­ro Välke ja Se­nio­ri­mies­lau­la­jat viih­dyt­ti­vät yleisöä iki­vih­reil­lä lau­luil­la Mer­ku­rius­sa­lis­sa

Kevään 2023 ylioppilaat: Ni­mi­lis­tat alueel­tam­me

Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tie­to­hal­lin­to-on­gel­ma se­koit­ti ro­ko­tus­ti­las­tot

Siikajoelta raportoitiin tiistaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Pyhäjoen tilanne rauhoittui.

RAS:n alueen rokotusprosentit eivät ole päivittyneet oikein THL:n tilastoon.
RAS:n alueen rokotusprosentit eivät ole päivittyneet oikein THL:n tilastoon.
Kuva: Arkisto / Vesa Joensuu

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän rokotustietojen siirrossa on ollut ongelmia. Maaliskuun ensimmäisenä päivänä alkaneiden ongelmien vuoksi rokottamistiedot eivät ole siirtyneet Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastoon.

RAS:n mukaan potilastietojärjestelmän automaattinen tiedonsiirto THL:n tilastoihin on katkennut järjestelmäpäivityksen yhteydessä. Tilastojen pitäisi päivittyä todenmukaisiksi keskiviikon aikana.

RAS:n rokotussivusto kertoo, että ensimmäisen rokotteen seutukunnan alueella on saanut 3 141 henkilöä, mikä on noin 9,5 prosenttia koko alueen väestöstä. 20 vuotta täyttäneestä väestöstä ensimmäisen rokotteen alueella on saanut 12,8 prosenttia.

THL:n koronakartta kertoi tiistaina kahdesta uudesta tartunnasta Siikajoella. Siikajoella tartuntojen kokonaismäärä on viime keväästä lähtien nyt 15.

Raahen lukemaa korjattiin tiistaina tilastointivirheen takia yhdellä alaspäin, joten tartuntamäärä on Raahessa kaikkinensa 69.

Pyhäjoella koronatilanne rauhoittui viime viikon jälkeen. Tartuntoja on kirjattu kuntaan kaikkiaan 21.