Joulukalenteri: Lasten pii­rus­tuk­sia li­sä­tään tänne päi­vit­täin aattoon asti

Katso video: Mil­lai­sia mah­dol­li­suuk­sia Leden Group tuo Ou­lai­siin?

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vau­va­uin­ti alkoi Ou­lai­sis­sa, per­hei­den toiveet on kuultu –Oh­jaa­ja Anu San­ki­lam­pi kertoo vi­deol­la, mitä ko­ti­läk­sy­jä vau­va­uin­nis­ta van­hem­mil­le an­ne­taan

Vauvauinti järjestyi Jokihelmen opiston ja kaupungin yhteistyön tuloksena. Lauantain ryhmässä on tilaa vielä neljälle vauvalle.

Oulainen

Oulaisten uimahallissa on käynnistynyt vauvauinti vuosien tauon jälkeen. Viime lauantaina olivat ensimmäiset ryhmät uuden uimahallin altaassa. Vauvauinnin aloitti 16 vauvaa perheineen, mutta toisessa ryhmässä on paikka vielä neljälle vauvalle läheisineen.

– Vauvauintia on toivottu kaupunkiin jo pitkään. Mäyrän Sannan kanssa yhteistyössä lähdimme kehittämään ja mahdollistamaan tätä. Onhan Oulaisten uimahallissa niin hyvät puitteet tälle, että ehdottomasti kannattaa hyödyntää, Jokihelmen opiston rehtori Anu Hultqvist taustoittaa toiminnan suunnittelutyötä kaupungin liikunta- ja nuorisotoimen johtajan kanssa.

Vauvauinti toteutetaan nyt Jokihelmen kurssina, ja opiston palkkaaman opettajan Anu Sankilammen ohjaamana. Sankilampi on aloittanut opistossa vakituisena liikunnanopettajana ja hänellä on pitkä kokemus vauvauinnin ohjaamisesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.