Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Py­hä­jo­ki­seu­tu tästä!

Tilaajille

Vil­li­yr­tit ovat nyt par­haim­mil­laan – poimi helpot vinkit siihen, miten saat il­mai­sia herk­ku­ja lau­ta­sel­le suoraan luon­nos­ta

Puhdasta ja laadukasta ruokaa on tarjolla lähellä ja ilmaiseksi. Katse kannattaa suunnata ensin omalle pihalle ja lähimetsään.

Maitohorsman versot ovat nyt parhaimmillaan syötäväksi.
Maitohorsman versot ovat nyt parhaimmillaan syötäväksi.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

– Maitohorsman nuoret, punertavat versot ovat juuri nyt ehdottomasti parhaimmillaan,  luonnontuoteneuvoja Sonja Härkönen kertoo oman suosikkinsa alkukesän villiherkuista.

Maitohorsmaa voi valmistaa parsan tapaan. Lisuke on nopeasti valmis: