Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

JEDU jakoi tun­nus­tus­ta vuoden op­pi­so­pi­mus­toi­mi­joil­le –Ou­lais­te­lais­läh­töi­nen Tomi Hint­sa­la on esi­mer­kil­li­nen työ­paik­ka­oh­jaa­ja

Oppisopimusviikon kunniaksi Koulutuskeskus JEDU palkitsi oppisopimustoimijoita.

Pyhäntä ja Siikalatva

Vuoden oppisopimusopiskelijaksi valittiin Sievissä Scanfil Oy:llä työskentelevä Antti Sinihalme. Työpaikkaohjaajana esimerkillisesti toiminut Tomi Hintsala Jukkatalo Oy:ltä valittiin vuoden parhaaksi omalla tontillaan. JEDUn tiedotteen mukana oppisopimustyönantajan palkinto meni tänä vuonna Siikalatvan suuntaan, kun valinta kohdistui Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:hyn.

Oulaistelaislähtöinen Hintsala on ehtinyt reilun kahden vuoden aikana ohjaamaan paria kymmentä oppisopimusopiskelijaa. Rakennusinsinöörin tutkintoa parhaillaan viimeistelevä Tomi Hintsala näkee, että työpaikkaohjaajan täytyy olla aidosti kiinnostunut olemaan opiskelijan tukena.

– Työpaikkaohjaajan tulee olla valmis heittäytymään vähän kuin opettajan rooliin. Tehtävässä täytyy olla läsnä ja haluta olla ohjaamassa opiskelijaa niissä tilanteissa, missä hän ei välttämättä ole niin varma itsestään.

Työ vaatii sosiaalista älykkyyttä, että osaa toimia myös itseään huomattavasti nuorempien ihmisten kanssa.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.