Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Kar­va­la­kit tar­pee­seen: Vanhat moot­to­ri­kel­kat ja en­ti­sa­jan pai­kal­li­suu­ti­set viih­dyt­ti­vät Ou­lais­ten las­kiais­ta­pah­tu­mas­sa –Katso ku­va­koos­te

Oulainen

Laskiaissunnuntai sujui pakkasen kourissa Oulaisissa. Törmänhovin ja Perinnekeskuksen miljöössä saatiin nauttia veteraanikelkkakerholaisten antamista kelkkakyydeistä ja ihailla kunnostettuja kulkuneuvoja.

Pyhäjokiseudun ladun tiiviit lumiaihiot muuttuivat moni-ilmeisiksi lumiukoiksi. Herkut maistuivat nuotioilla ja Törmänhovin sisällä.

Pyhäjokiseudun toimintapisteellä muisteltiin menneitä. Lehden vuosikirjat seitsemältä eri vuosikymmeniltä herättivät muistoja ja mielenkiintoisia keskusteluja.

Uutiset eri vuosikymmenten lehdistä saivat laskiaispäivän vieraat miettimään tieasioita, edesmenneitä alueen vaikuttajia ja pitkäikäisiä kuntalaisia. Lehden kehittyminen puolestaan kiinnosti sivusivuilta painettuja lehtiä selanneita; oli tullut väri niin otsikoihin kuin ilmoituksiinkin, sivukoko on muuttunut ja kuvien määrä kasvanut.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin