Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ou­lais­ten Am­pu­ma­ra­ta­yh­dis­tys hakee lau­ta­kun­nal­ta ym­pä­ris­tö­lu­paa Hon­ka­ma­jan am­pu­ma­ra­dan laa­jen­ta­mi­seen

Oulainen

Oulaisten Ampumaratayhdistys ry anoo Oulaisten valvonta- ja lupalautakunnalta ympäristölupaa Honkamajan ampumaradan laajentamiseen.

Hakemus koskee kivääri-, pistooli- ja haulikkoratojen laajennusta. Hakemus sisältää myös luvan siihen, että jätemateriaalia voidaan hyödyntää maanrakentamisessa.

Ampumaradan laajennusosa sijoittuu olemassa olen ampumaradan itäpuolelle radan välittömään läheisyyteen.

Ympäristöluvan hakemisella ja ampumaradan laajentamisen tarkoitus on mahdollistaa Honkamajan ampumaradalla harjoittelu ja kilpailujen järjestäminen haulikko- ja kiväärilajeissa.

Ampumaradalla harjoitetaan myös metsästys-, urheilu-, reserviläis- ja viranomaisammuntaa. Laajennusosalle sijoittuisi muun muassa metsästyslain vaatimien ampumakokeiden järjestäminen.

Jätemateriaalin käyttö maanrakentamisessa tarkoittaa sitä, että uuden luodikkoradan suojataustavallin rakentamisessa hyödynnetään autonrenkaita.

Lue tämä ja muut Oulaisten uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_