Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ou­lais­ten Mu­siik­ki­vii­kot alkavat tu­le­va­na vii­kon­lop­pu­na: Ida Elina juh­lis­taa 10-vuo­tis­tai­val­taan ko­ti­kau­pun­gis­saan

Oulainen

Oulaisten Musiikkiviikkojen aloituskonsertissa nähdään ja kuullaan oulaistelaislähtöistä Ida Elinaa. Laulaja-lauluntekijä Ida Elina eli Päivi Kujanen on hurmannut ihmisiä soitto- ja laulutaidoillaan jo vuosia ympäri maailman.

Hän on tehnyt kanteletta tutuksi jo kymmenen vuotta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ida Elina julkaisee merkkipaalunsa kunniaksi tänä syksynä levyn Capital Letters ja lähtee 10-vuotiskiertueelle Suomeen. Häneltä ilmestyi keväällä 2022 kirja, joka kertoo kanteleen uudesta noususta 2000-luvulla ja pikkukaupungin kasvatin noususta ympäri maailmaa kiertäväksi taiteilijaksi.

Ida Elina nousee lokakuun lopussa Oulaisten Merkuriussalin lavalle. Popkanteletar tuli tunnetuksi omasta versiostaan Michael Jacksonin kappaleesta Billie Jean. Nyt kyseisellä videolla on jo yli 200 000 katselukertaa. Ida Elina on tämän jälkeen tehnyt paljon gospel- ja populaarimusiikkia.

Kotiseudulleen konsertoimaan tuleva Ida Elina odottaa innokkaasti Suomen kiertuetta, ihmisten kohtaamista ja yhteisiä kokemuksia.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.