Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ou­lais­ten Va­lo­ran­nan päi­vä­ko­tia laa­jen­ne­taan, Pik­ku-Met­sos­sa päi­vä­hoi­dos­sa olevat lapset siir­ty­vät Va­lo­ran­taan

Oulainen

Oulaisissa toimii kolme väliaikaista päiväkotia. Huhtikuussa avattiin Valorannan päiväkoti Oulaisten Yritystalon tiloihin. Valorannassa on yksi päivähoitoryhmä, jossa on 23 lasta. Yritystalosta vuokralla olevia tiloja voidaan hyödyntää vastaamaan kolmiryhmäisen päiväkodin tarpeita, laajentamalla käytössä olevia tiloja.

Oulaisten sivistys- ja hyvinvointilautakunta päätti, että Valorannan päiväkoti laajennetaan kaksiryhmäiseksi päiväkodiksi. Valorannan ryhmät jakautuvat alle 3-vuotiaiden ja yli 3-vuotiaiden ryhmiksi. Päiväkotiin siirtyvät lapset, jotka ovat tällä hetkellä päivähoidossa väliaikaisessa Pikku-Metson päiväkodissa Papinkadulla.

Valorannan päiväkoti avattiin huhtikuussa Oulaisten Yritystalolta vuokrattuun tilaan. Valorannan päiväkotikin on väliaikainen, sillä Oulaisiin suunnitellaan uuden päiväkodin rakentamista.
Valorannan päiväkoti avattiin huhtikuussa Oulaisten Yritystalolta vuokrattuun tilaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin