Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Suo­ja­tie­aloi­te kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Suo­ja­tie­tä ei ra­ken­ne­ta Vi­han­nin mo­ni­toi­mi­ta­lon ja ur­hei­lu­ken­tän välille

Raahe

Raahen Perussuomalaisten -valtuustoryhmä jätti valtuustoaloitteen, jossa esitettiin suojatien rakentamista Vihannin monitoimitalon ja urheilukentän välille.

– Päiväkodin siirtyessä uuden monitoimitalon yhteyteen sekä Lampinsaaren koulun lakkauttamisen myötä Vihannin monitoimitalon ympäristössä liikenne ja pienten kulkijoiden määrä on lisääntynyt huomattavasti. Esitänkin suojatien tekemistä urheilukentän ja koulun välille, rakennetun ympäristön lautakunnan investointien työohjelmassakin mukana olevan, Vihannin koulun lähialueen kevyen liikenteen turvallisuuden parantamisen yhteydessä, valtuustoaloitteen jättänyt Meeri Pääkkö perusteli esitystä.

Kuntatekniikan päällikkö Paula Pihkasen aloitteeseen tekemässä vastauksessa todetaan, että aloitteen toteuttaminen vaatisi suostumuksen Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksesta.

– Urheilukentän ja koulukeskuksen välillä olevan Eteläntien tienpitäjänä on Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus, joten kaupunki ei voi suojatietä Eteläntielle ilman Ely-keskuksen suostumusta toteuttaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin