Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Te­ho­val­von­ta­vuo­ro­kau­si: Alueen po­lii­sit pu­hal­lut­ti­vat 552 kuskia ja tekivät vii­del­le kus­kil­le huu­me­pi­ka­tes­tin

Oulun poliisilaitoksen poliisit puhalluttivat 552 moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettajaa, ja tekivät huumepikatestin viidelle kuljettajalle, viime perjantain ja lauantain välisenä aikana.

Ratsia liittyi valtakunnalliseen rattijuopumusvalvonta-teemaa, jossa vuorokauden ajan valvonta kohdistettiin rattijuopumusten ehkäisyyn.

– Koko poliisilaitoksen alueella ei tavattu yhtään huumausaineista johtuvaa rattijuopumusta, ja alkoholista johtuvia rattijuopumuksia todettiin kaksi, molemmat jäivät kiinni Oulussa. Näitä tuloksia voidaan pitää hyvinä, Oulun poliisilaitokselta todetaan tehovalvonnan saldoksi.

– Kuitenkin liikenteestä tavattiin 13 kuljettajaa, joiden puhallutustulos jäi alle rangaistavuuden rajan. Lähtökohtana tulisi olla, että vain selvänä rattiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.