Karkauspäivä : Aaro Tör­mi­kos­ki on kar­kaus­päi­vän päi­vän­san­ka­ri: "On sitä monet ih­me­tel­leet ja nau­ra­neet­kin, että miten oot syn­ty­nyt kar­kaus­päi­vä­nä"

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tielle kaa­tu­nut rekka tukki Ne­los­tie­tä Kär­sä­mäel­lä – Poh­jois-Poh­jan­maal­la sattui illan aikana useita ko­la­rei­ta ja ulos­ajo­ja

Liukas ajokeli, liukkaus, huono ajoekli.
Kuva: Jussi Leinonen

Nelostie oli useiden tuntien ajan kokonaan suljettu Kärsämäellä rekan kaatumisen vuoksi. Liikenne ohjattiin tuntien ajan kahdelle eri kiertotielle.

Sen jälkeen yksi ajokaista oli suljettu liikenteeltä.

Tie saatiin kokonaan auki liikenteelle torstain vastaisena yönä hieman ennen kello yhtä.

Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitokselta kerrotaan, että yhdistelmäajoneuvon vetoauto oli ojassa ja kärry on kyljellään tiellä.

Pelastuslaitoksen mukaan rekan lastina oli huonekaluja. Kukaan ei ole loukkaantunut onnettomuudessa.

Liikennehaitta alkoi kahdeksan aikaan illalla.

Onnettomuuksia sattui ympäri maakuntaa

Pohjois-Pohjanmaalla tapahtui keskiviikkoillan aikana useita liikenneonnettomuuksia.

Kuuden aikaan Haapavedellä henkilöauto ajautui ulos tieltä. Autossa oli onnettomuushetkellä vain kuljettaja ja ensihoito tarkasti hänen vointinsa. Onnettomuus sattui Aittokyläntiellä.

Hieman myöhemmin kuuden jälkeen kaksi rekkaa törmäsi toisiinsa Nelostiellä Pyhäjärvellä ohitustilanteessa. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja, eikä tilanteesta ollut haittaa liikenteelle.

Tyrnävällä henkilöauto taas törmäsi sähkötolppaan. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Onnettomuus sattui Temmeksen kirkkotiellä ennen puolta kahdeksaa illalla. Sähkötolpan johdot putosivat alas onnettomuuden johdosta, mutta liikenne pääsee tapahtumapaikan ohi.

Lisäksi Oulussa Pohjantiellä sattui illalla kuuden jälkeen peräänajokolari.

Pohjois-Pohjanmaalle on annettu varoitus huonosta ajokelistä. Tieliikennekeskuksen mukaan märät tiet saattavat jäätyä illan aikana.

Päivitetty tietoa Kärsämäen onnettomuudesta kello 6.46.