Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Väy­lä­vi­ras­ton ra­ta­työt vai­kut­ta­vat ju­na­lii­ken­tee­seen kesän aikana – lii­ken­ne­kat­ko Tuo­mi­ojan ja Oulun välillä lauan­tai­na

Väylävirasto toteuttaa ratatyöt niin, että niistä on junaliikenteelle mahdollisimman vähän haittaa. Tiedot kaikista poikkeusaikatauluista ovat näkyvillä vr.fi:n ja VR Matkalla -sovelluksen reittihaussa.

Juhannusta edeltävänä viikonloppuna liikennekatkoja on kolmella paikkakunnalla. Tampereen ja Seinäjoen välillä on turvalaitteiden uusimisesta johtuva katko lauantaista 18.6. kello 18 sunnuntaihin 19.6. kello 10 saakka. Katkon aikana yöjunat eivät kulje ja osa junista on korvattu bussikuljetuksilla.

Tuomiojan ja Oulun välillä Siikajoen ratasillan korjaus aiheuttaa liikennekatkon lauantaista 18.6. kello 20 sunnuntaihin kello 8. Työ aiheuttaa liikennekatkoja myös myöhemmin kesällä: viikoilla 26–32 on maanantaista torstaihin liikennekatko kello 11.20–16.20 ja sunnuntaina 21.8. on noin 12 tunnin liikennekatko.

Juhannuksena Väylävirasto tekee ratatöitä useilla paikkakunnilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.