Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Maa­nan­tai­na pää­tös­pöy­däs­sä: Esi­te­tään­kö uuden päi­vä­ko­din ra­ken­ta­mi­seen lisää rahaa

Oulainen

Uuden päiväkodin rakentaminen on esityslistalla, kun Oulaisten kaupunginhallitus pitää maanantai-iltana kokouksen.

Kaupunginvaltuusto teki päätöksen, että päiväkoti rakennetaan Riihenmutkaan. Parhaillaan ratkaistaan sitä, millainen päiväkodista rakennetaan.

Päiväkodin rakentamisesta järjestettiin jo urakkakilpailutus, joka antaa tietoa rakentamisen todellisista kustannuksista.

Tähän mennessä valtuusto on hyväksynyt päiväkodin rakentamiseen ja kalustamiseen määrärahaa yhteensä 3,5 miljoonaa euroa. Urakkakilpailutuksessa oli vaihtoehtona myös hirsirakenteisen päiväkodin rakentaminen. Hirsirakenteisen päiväkodin kokonaisurakkahinta, irtokalusteet sekä suunnittelu-, rakentamis- ja liittymäkustannukset ovat yhteensä noin 3,7 miljoonaa euroa.

Jotta kaupunginhallitus voisi huomioida päätöksenteossa myös hirsirakenteisen päiväkodin rakentamisen olisi hankkeelle saatava lisärahaa 200 000 euroa.

Kaupunginhallitus päättää maanantaina esittääkö se, että valtuusto myöntää päiväkoti-investointiin 200 000 euroa lisää rahaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin