Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Nyt ky­sy­tään kaik­kien ou­lais­te­lais­ten mie­li­pi­det­tä päi­vä­ko­din ra­ken­ta­mi­ses­ta: Käy vas­taa­mas­sa kau­pun­gin jär­jes­tä­mään ky­se­lyyn

Oulainen

Mitkä seikat tekisivät uudesta päiväkodista unelmien päiväkodin? Mitä asioita on otettava huomioon, kun päiväkodin rakennuspaikkaa valitaan? Mitkä seikat tekevät lapsen päiväkotiin tulosta ja sieltä hausta kaikille sujuvaa?

Muun muassa näihin kysymyksiin pääsee vastaamaan Oulaisten kaupungin nettisivuilla olevassa OtaKantaa-kyselyssä.

Oulaisiin on avattu kaksi väliaikaista päiväkotia Pikku-Metso ja Pikkulinna. Kuva Pikku-Metson päiväkodista, joka toimii Papinkadulla.
Oulaisiin on avattu kaksi väliaikaista päiväkotia Pikku-Metso ja Pikkulinna. Kuva Pikku-Metson päiväkodista, joka toimii Papinkadulla.
Kuva: Heli Nurkkala

Kysely koskee Oulaisiin suunnitellun uuden päiväkodin rakentamista.

– Uuden varhaiskasvatusyksikön rakentaminen on siirtynyt suunnitteluvaiheeseen. Suunnitteluvaiheessa kysytään myös kuntalaisilta mielipiteitä millaisia asioita pitäisi ottaa huomioon suunnittelussa ja rakentamisessa. Kyselyn lisäksi laaditaan ennakkovaikutusten arviointien sekä henkilökunnan kuuleminen ja heidät otetaan mukaan jo hyvissä ajoin suunnitteluun mukaan, sivistys- ja kulttuurijohtaja Ari Sarpola taustoittaa.

Kyselyyn voi vastata 20.1.–4.2.2022 välisenä aikana.

Kyselyyn pääset tämän linkin kautta